Informatie

Perfect Carwash prijzen

Laat uw auto interieur & exterieur professioneel wassen door Perfect Carwash. Perfect Carwash is een onderdeel van Autoglas Perfect en is gelijk gevestigd naast onze vaste locatie op Driemanssteeweg 94 3084 CB, Rotterdam. Tijdens onze openings uren bent u van harte welkom, afspraak maken is niet noodzakelijk!

 

Programma 1

€ 15,-

per *

 • Stofzuigen
 • Wassen exterieur
 • Dashbord reinigen
 • Velgen reinigen
 • Banden dressing
 • Luchtverfrisser

Programma 3

€ 100,-

per *

 • Stofzuigen
 • Wassen exterieur
 • Dashbord reinigen
 • Velgen reinigen
 • Banden dressing
 • Luchtverfrisser
 • Poetsen

*Genoemde prijzen zijn op basis van een personenauto. Voor SUV/MPV/Stationwagon en/of bussen/bedrijfsbussen gelden er andere prijzen.

**Interieur reinigen op basis van stoombehandeling kost €100,-

Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel wij onze best doen om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Wij zien derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet en kunnen aan de inhoud van deze site op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wet & Regelgeving

De wettelijke norm, op Europees niveau vastgesteld, is nog steeds dat de lichtdoorlating van de voorste draairamen 70%. dient te bedragen, de Autofabrikanten en autoglasproducenten houden hier dus rekening mee. Auto's moeten voldoen aan de wettelijke Europese norm zoals hier boven staat omschreven. Het RDW controleert of de voertuigen hier aan voldoen. De KLPD heeft slechts een richtlijn uitgezet voor auto's die reeds op de openbare weg zijn toegelaten en voorzien zijn van raamfolie op de voorste draairamen en voorruit. Om niet alsnog bezwaarschriften tegen bekeuringen te krijgen dat de meting en de correctheid daarvan in twijfel wordt getrokken, is door het OM een ruime marge ingesteld; de minimale licht-doorlaatbaarheid van de voorste draairamen dient minimaal 50% te zijn (van het getinte (of blanke) raam met raamfolie samen). Om te kunnen bepalen wat de lichtdoorlating is van een rondrijdende auto met getinte zijramen, is de KLPD overgegaan tot aanschaf van de inmiddels bekende "Tintman".

Subcategories

Onze diensten


Bij Autoglas Perfect uw ...
Niets is vervelender dan ...
U bent op zoek naar een ...
Een ster in uw voorruit ? ...
Autoglas Perfect is een ...
Prev Next
autoglas_perfect_alfa_romeo.pngautoglas_perfect_bentley.pngautoglas_perfect_bmw.pngautoglas_perfect_ferrari.pngautoglas_perfect_ford.pngautoglas_perfect_jeep.pngautoglas_perfect_lancia.pngautoglas_perfect_lexus.pngautoglas_perfect_massarati.pngautoglas_perfect_mazda.pngautoglas_perfect_mercedes.pngautoglas_perfect_nissan.pngautoglas_perfect_opel.pngautoglas_perfect_peugeot.pngautoglas_perfect_renault.pngautoglas_perfect_rover.pngautoglas_perfect_seat.pngautoglas_perfect_subaru.pngautoglas_perfect_suzuki_logo.pngautoglas_perfect_toyota.pngautoglas_perfect_volkswagen.pngautoglas_perfect_volvo.pngautoglas_perfect_alfa_romeo.pngautoglas_perfect_bentley.pngautoglas_perfect_bmw.pngautoglas_perfect_ferrari.pngautoglas_perfect_ford.pngautoglas_perfect_jeep.pngautoglas_perfect_lancia.pngautoglas_perfect_lexus.pngautoglas_perfect_massarati.pngautoglas_perfect_mazda.pngautoglas_perfect_mercedes.pngautoglas_perfect_nissan.pngautoglas_perfect_opel.pngautoglas_perfect_peugeot.pngautoglas_perfect_renault.pngautoglas_perfect_rover.pngautoglas_perfect_seat.pngautoglas_perfect_subaru.pngautoglas_perfect_suzuki_logo.pngautoglas_perfect_toyota.pngautoglas_perfect_volkswagen.pngautoglas_perfect_volvo.png

Reviews

Bekijk hier alle reviews over Autoglas Perfect, gekozen tot het beste bedrijf van 2012 en 2013. Stem mee en laat uw reactie achter.
Allebedrijvenin

Onze bedrijfs video

Bekijk hier onze bedrijfs video

JoomShaper